Jan Evertsenstraat 713, 1061 XZ Amsterdam
06-38575666
contact@verkeersschoolcompleet.nl
9:00 - 18:00 / Ma - Zo
BEL MIJ TERUG

Chauffeurskaart Taxi

Rijbewijs halen? Kies dan voor gratis proefles in Amsterdam bij Verkeersschool Compleet! Bij onze rijschool in Amsterdam haal je op een snelle, goedkope maar ook leuke manier je rijbewijs.

ACTIE PAKKET


T
arieven Taxi

LOSSE LESSEN EN EXAMENS


Rijles bij Verkeerschool Compleet

Wil je taxichauffeur worden en snel een chauffeurskaart in je bezit hebben? Verkeersschool Compleet zorgt voor goede begeleiding waarbij de volgende elementen aan bod komen: Klantgerichtheid, kennis van het voertuig, handelen bij ongevallen en pech onderweg, wet- en regelgeving. En verder wordt er gekeken naar rijvaardigheid en stratenkennis. Hiermee zul je zo snel mogelijk als taxichauffeur aan de slag kunnen.

Geslaagd, hoe verder?
De chauffeurskaart aanvragen kan op de site van het KIWA Register. De taxipas of chauffeurskaart is persoonsgebonden en geeft toegang tot de boordcomputer, registreert de rij- en rusttijden en plaatst een digitale handtekening. De taxipas kost ongeveer € 130,62 en is gedurende 5 jaar geldig.
Voor het aanvragen van de chauffeurskaart of taxipas onderteken je een aanvraagformulier, voorzien van pasfoto. Daarnaast heb je de volgende dingen nodig: