Jan Evertsenstraat 713, 1061 XZ Amsterdam
06-38575666
contact@verkeersschoolcompleet.nl
9:00 - 18:00 / Ma - Zo
BEL MIJ TERUG

Rij-instructeursopleiding

Rij-instructeur worden? Kies dan voor gratis proefles in Amsterdam bij Verkeersschool Compleet! Bij onze rijschool in Amsterdam haal je op een snelle, goedkope maar ook leuke manier je bevoegdheid.

ACTIE PAKKET


T
arieven Opledingen

RIJ-INSTRUCTEUR OPLEIDING AUTO
RIJ-INSTRUCTEUR OPLEIDING MOTOR


De opleiding bij Verkeerschool Compleet

Amsterdam is een van de beste regio’s om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Starten met rijles bij Verkeersschool Compleet is zo geregeld! Je kan bij ons eenvoudig online of telefonisch informatie opvragen. We hebben capaciteit om rijlessen in Amsterdam te geven wanneer het jou uitkomt. Onze vakbekwame instructeurs rijden in kwalitatieve lesauto’s en leren jou alles wat je moet weten om te kunnen afrijden. Dus boek snel je eerste autorijles en voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak en kan je zelf door de hele wereld de weg op!

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles bij Verkeersschool Compleet plan je gemakkelijk in door het contactformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeersregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen. De proefles wordt niet in rekening gebracht als je ervoor kiest om een pakket af te nemen.