Over Compleet

Verkeersschool Compleet

Met bijna 15 jaar ervaring in het verkeer en team van topinstructeurs heeft Verkeersschool Compleet een hoog slagingspercentage. Wij garanderen kwaliteit en duidelijkheid tegen een betaalbare prijs!

Onze gerichte service en kwaliteit zorgen voor een volledige goede begeleiding van je opleiding. Bij Verkeersschool Compleet zijn de klanten geen nummers, maar individuen die allemaal een eigen manier van benaderen nodig hebben. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak en ga je vol vertrouwen het examen in.

Wij bieden verschillende diensten aan zoals het verstrekken van rijlessen voor de categorie auto, motor, Bromfiets, vrachtwagen en taxi. Tevens bieden we ook voor deze categorieën theorie cursussen aan. Daarnaast verzorgen wij ook opleidingen om rijinstructeur auto en/of motor te worden. Mocht je al in het bezit zijn van rijinstructeurs bevoegdheid of een vrachtwagen rijbewijs met code 95 en moet je verplicht bijscholing of nascholing volgen. Ook hiervoor staat het team van Verkeersschool Compleet voor je klaar.

COMPLEET OP EEN RIJ:

Ervaren Instructeurs

Onze instructeurs draaien al een tijdje mee in de branche. Wij zorgen altijd voor actuele kennis van de verkeersregels en een goede strategie voor didactisch onderwijs. Zo kunnen wij met veel enthousiasme jou zo goed mogelijk begeleiden tijdens de opleiding.

Hoge slagingspercentage

Hoe hoger, hoe beter en hoe beter. hoe betrouwbaarder. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij wanneer cursisten klaar zijn om succesvol te presteren tijdens het examen. Bij Verkeersschool Compleet kun jij, in overleg met de instructeur, een ideale datum en tijdstip bepalen voor het examen.

Flexibele uren

Wil je flexibele lestijden zoals lesuren in de avond of in het weekend? Of heb je behoefte aan een verkorte spoedopleiding? Onze instructeurs staan altijd open voor overleg dus maak je wensen ten aanzien van je opleiding altijd bespreekbaar.

Meertalig

Onze cursussen kunnen vloeiend in meerdere talen worden gegeven zoals in het Nederlands, Engels of Arabisch. Onze cursussen kunnen vloeiend in meerdere talen worden gegeven zoals in het Nederlands, Engels of Arabisch.

Kwalitatieve voertuigen

PARTNERS

Samen met onze partners, klaar voor elke uitdaging.